fbpx
Despre

Despre

Casa Petrina

Casa Petrina Catering este o afacere de familie, o echipa organizata in spirit familial. Numele ei spune totul, Casa Petrina este casa in care isi desfasoara activitatea zilnica Familia Petrina.
Firma de catering s-a infiintant in anul 2012 si indiferent de eveniment, imbratisam posibilitatea de a personaliza meniurile noastre in functie de preferintele clientilor nostri cat si in functie de bugetele stabilite. Casa Petrina Catering este localizata in Corunca, Strada Principala, nr. 427.

In anul 2016, echipa noastra s-a marit prin deschiderea unui punct de lucru, un restaurant de tip “fast food” – Casa Petrina Pizza Pasta To Go, cu sediul in Targu Mures, strada Gheorghe Doja, nr. 111 A. “Ingrediente de calitate, cu grija alese pentru tine” este principiul de baza al echipei noastre. Te asteptam in pizzeria noastra pentru a te bucura de preparate delcioase, proaspete si sanatoase.

Viziune

Zambetul

Viziunea Noastra

Zambetul. Acest gest minunat, schimba orice moment intr-un moment special. In fiecare zi suntem preocupati de zambetul dumneavoastra si facem tot posibilul de a ne implica cu dragoste in fiecare produs sau serviciu livrat clientilor nostri.