Despre Casa Petrina

Restaurant Fresh Casual - Târgu Mureș

Povestea noastră

Povestea noastră începe în anul 2012 când ne-am gândit să pornim prima noastră afacere de familie chiar în casa părinților noștri, transformând garajul casei din localitatea Corunca în bucătărie profesională. Am început cu ”mâncare ca la mama acasă ” oferind servicii de livrare la domiciliu, catering pentru firme, școli și grădinițe, gătind mereu mâncare proaspătă din cele mai bune ingrediente.

În Decembrie 2016, deschidem primul punct de lucru de tip Delivery – Take&Go în orașul Tg.Mureș, str. Gheorghe Doja, nr.111A, cu o bucătărie în stil italian, având mereu în perspectiva noastră bunăstarea clienților noștri, specializându-ne pe paste, pizza, salate și sandwich-uri, mereu proaspete și delicioase.
În August 2023, deschidem primul restaurant de tip Fresh Casual din orașul Târgu Mureș, str. Gheorghe Doja, nr.15, oferind din aceiași locație livrări la domiciliul clienților noștri.

Ingredientele noastre

Suntem mândri să îți spunem că fiecare sos, aluat, dressing, sunt gătite în casă de către bucătarii noștri din cele mai bune ingrediente. Ne dorim să știi că fiecare preparat este gătit de la zero și ne dăm toată silința să-ți întrecem așteptările și să avem mereu preparate deosebit de gustoase care să te facă să zâmbești. Motiv pentru care, în locația noastră am ales un concept cu bucătarie deschisă, tocmai pentru a fi transparenți și a te convinge de prospețimea și calitatea preparatelor noastre.

Ne dorim să creem acel mediu plăcut ție, prietenilor și familiei tale. Un loc în care să te relaxezi, să te simți bine, fie într-o pauză de lucru, fie la o întalnire cu prietenii, o cină cu familia sau un eveniment special.

Punem mare accent pe calitatea mâncării și a serviciilor pe care ți le oferim și suntem mereu deschiși la schimbare, îmbunătațire și progres.

Luăm în considerare fiecare review, sugestie primită și ne face plăcere să te surprindem cu cele mai mici detalii.

Echipa Noastră

Suntem o echipă strânsă, pasionată, cu o atitudine onestă și mereu o companie plăcuta pentru toți cei care ne aleg.

Bar

Aperitive spumante, băuturi lungi atent selectate, bere și o gamă largă de băuturi răcoritoare, diverse specialități de băuturi – barul nostru are băuturile corespunzatoare pentru fiecare ocazie.

Băuturile noastre sunt răcoritoare, fructate, dulci, acrișoare, spumante și, desigur, servite cu fructe de pădure și alte fructe proaspate.

Fie că dorești să petreci o sâmbătă după-amiaza cu prietenii la un Aperol Spritz, să sărbătorești o vineri seara cu un Gin Tonic sau pur și simplu să te bucuri de un Negroni după cină – meniul nostru de la bar nu lasă de dorit.

Vezi Meniul Bar

Ce spun oaspeții noștri