Pizza Târgu Mureș

O pizza bună găsești la

Casa Petrina în Târgu Mureș

Bucură-te de cea mai delicioasă experiență culinară în orașul Târgu Mureș la restaurantul nostru fresh casual Casa Petrina

Ne mândrim cu reputația noastră de a oferi una din cele mai bune pizza din oraș, pregătită cu ingrediente mereu proaspete și aluat crocant, făcut cu drag în propriul nostru atelier. Suntem pasionați de arta pizzei, iar rezultatul se reflectă în fiecare felie pe care o savurați.

La Casa Petrina, ne luăm timp pentru a crea autenticitatea gustului italian. Fiecare rețetă este gândită pentru a vă purta direct în inima Italiei. Dacă sunteți în căutarea aromei autentice și a unei texturi crocante perfecte, nu trebuie să căutați mai departe. Noi suntem locul unde se întâlnesc tradiția italiană, pasiunea pentru pizza și inovația culinară.

În plus, suntem mândri să vă prezentăm inovația noastră culinară – Pizza Star! Este un preparat deosebit în meniul nostru, cu o formă de stea și un ingredient special: cartofi prăjiți, perfect încorporați în mijloc. 

Această creație unică ne aparține și combină aromele îndrăgite ale cartofilor prăjiți cu autenticitatea pizzei italiene. Este un festin pentru simțuri pe care trebuie să-l încercați.

Iar pentru a completa experiența, oferim cele mai delicioase sosuri care îmbogățesc fiecare mușcătură. Vă așteptăm să descoperiți și să vă bucurați de fiecare moment petrecut alaturi de preparatul tău de pizza, pasta de la Casa Petrina

Veniți și experimentați magia gustului la cel mai înalt nivel!