Intrebari frecvente

Cum pot comanda telefonic?

Apelați numărul de telefon 0749.277.002 și așteptați preluarea apelului de către colega noastră din Call Center. Înainte, vă recomandăm să vizualizați site-ul nostru pentru a vă decide asupra ceea ce doriți să comandați.

Care este programul de lucru?

Restaurant:

Luni – Sâmbătă: 10:00 – 22:00

Duminică: 11:00 – 22:00

Delivery:

Luni – Sâmbătă: 10:00 – 23:00

Duminică: 11:00 – 22:00

Pentru comenzile la domiciliu ultima comandă se preia cu 30 de minute înainte de finalizarea programului de lucru. 

Care este comanda minimă?

Pe raza orașului Tg.Mureș, în zona cu livrare gratuită, comanda minimă este o porție de paste sau o pizza medie. Pentru restul zonelor, din afara orașului, solicităm o comandă minimă mai mare. Pentru a afla mai multe informații te rugăm să ne contactezi telefonic la 0749.277.002

NU livrăm comenzi care conțin doar băuturi sau deserturi. Comanda minima doar pentru deserturi este de 4 bucăți.

Care sunt modalitățile de plată?

Plată numerar. Avem rugămintea ca pînă la ora 12 sa specificați dacă doriți să achitați cu bacnote de 200 lei sau 500 lei astfel încât livratorul să poată oferi restul necesar. Verificați primirea restului pentru plățile cu numerar în momentul predării comenzii. Casa Petrina nu este răspunzătoare pentru reclamațiile ulterioare.

Plata cu cardul. Avem rugămintea de a menționa în momentul plasării comenzii dacă se dorește plata cu card bancar. Trebuie solicitată deplasarea unui POS mobil împreună cu comanda. Sunt acceptate următoarele tipuri de card: VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON si MAESTRO. Nu se acceptă plata cu AMERICAN EXPRESS. Atentie! Comanda se plătește cu numerar dacă nu a fost solicitat un POS mobil.

Emitem factură fiscală, la cerere, doar pentru comenzile plasate telefonic.

NU acceptăm plata cu tichete de masă sau tichete cadou. De asemenea, NU se poate plăti cu cardul tip tichete cadou prin intermediul POS-urilor mobile.

În cât timp se livrează comanda?

Timpul de livrare comunicat de către operatorii noștri este estimativ. Avem rugămintea să țineți cont de faptul că timpul de livrare poate fi influențat de diverse aspecte precum: condițiile meteorologice, traficul rutier, evenimente sociale sau sportive și multe alte situații ce nu pot fi controlate de CASA PETRINA.

De asemenea, timpul de livrare comunicat variază și în funcție de alți factori precum: numărul de comenzi preluate anterior comenzii dvs., numărul produselor din comandă, distanța adresei față de locația CASA PETRINA, specificul zonei de livrare, ora și ziua când se realizează comanda.

Timpul mediu de livrare variază între 40 – 60 de minute, dar poate fi mai mare atunci când se cumulează mai mulți factori care ne influențează creșterea.

Cum schimb sau anulez o comandă?

Modificarea sau anularea comenzii se face printr-un apel la 0749.277.002 unde ne transmiteți că doriți anularea comenzii sau schimbarea unor produse.

Cum primesc factură fiscală?

Momentan factura fiscală se poate întocmi doar prin comandă telefonică la 0749.277.002 iar aceasta va fi livrată împreună cu comanda de mâncare.

Ce dimensiuni aveți la pizza?

CASA PETRINA prepară pizza cu diametrul de 32 cm (pizza medie) și 50 cm (pizza XXL). Toate sortimentele de pizza sunt cu blat rotund. Pizza are un blat normal, subțire dar cu o margine mai groasă. Dimensiunile si gramajele sunt mentionate cele dinainte de coacere.

CASA PETRINA a introdus o rețetă unică și deosebită de pizza, sub denumirea de Pizza Star – pizza sub forma de stea, cu cartofi prăjiți. Blatul acesteia este același ca și gramaj și diametru ca la toate celelalte pizza din meniul nostru. La Pizza Star diferă doar modul de preparare.

Mai nou, poți alege extra preț pentru orice pizza de dimensiune medie din meniul nostru – sub formă de MENIU STAR (blat sub formă de stea + cartofi prăjiti).

De unde pot comanda platouri pentru evenimente?

Comanda pentru platouri se plasează doar telefonic la 0749.277.166. Bucătăria noastră pentru evenimente, platouri și alte activități de catering se află în localitatea Corunca, jud. Mureș și este diferită față de pizzerie.

CASA PETRINA este împărțită în doua activități principale:

  • CASA PETRINA PIZZA PASTA TO GO: Restaurant pizzerie cu specific livrări la domiciliu și take away având locația în Tg.Mureș pe str.Gheorghe Doja, nr. 111 A.
  • CASA PETRINA CATERING: Firma de catering, cu meniuri pentru evenimente (platouri ș.a), cu specific livrare la domiciliu, având locația în Corunca, jud. Mureș.

Întrebarea dvs. nu se află în listă?  Scrie întrebarea ta prin intermediul formularului de contact. Încercăm să îți răspundem în termen de max. 48 de ore.